مطالب مرتبط:
سیاست نان و سیرک سعودی؛ سرمایه گذاری در بازی های ویدئویی برای جلب حمایت نسل جوان
سیاست نان و سیرک سعودی؛ سرمایه گذاری در بازی های ویدئویی برای جلب حمایت نسل جوان
سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نسبت به افزایش خودسرانه کرایه تاکسی هشدار داد
توافق دولت و مجلس بر سر لایحه حمایت از زنان/ بررسی لایحه به زودی در صحن
خبر مهم درباره لایحه حمایت از زنان/ دولت و مجلس به توافق رسیدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1404 ساعت 15:102025-12-22اقتصادي

سیاست گذاری دولت بر حمایت از تولیدکنندگان و صنایع است 


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: سیاست گذاری دولت بر حمایت از تولیدکنندگان و صنایع است - سیاست گذاری دولت بر حمایت از تولیدکنندگان و صنایع است  معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: سیاست گذاری دولت بر حمایت از تولیدکنندگان و صنایع است       به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزکرمان  بیست و سومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال جاری با 11 دستور کار در حوزه های جهاد کشاورزی و صنعت و معدن و تجارت به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان برگزار شد.

  از جمله مسائل و مشکلات مطرح در این نشست پیرامون تامین سوخت، تسهیلات بانکی، مالیات و بدهی های تامین اجتماعی بود که نسبت به هر واحد مورد تصمیم گیری قرار گرفت.

    غلامرضا سالاری، معاون اقتصادی استاندار کرمان در این نشست تاکید کرد که حمایت از تولیدکنندگان و صنایع استان همراه با سیاست گذاری های کلی دولت جلو برده می شود.

   


برچسب ها: حمایت از تولیدکنندگان - تولیدکنندگان - هماهنگی امور اقتصادی - استاندار کرمان - امور اقتصادی - استاندار - تولید
آخرین اخبار سرویس:

سیاست گذاری دولت بر حمایت از تولیدکنندگان و صنایع است 

سیاست گذاری دولت بر حمایت از تولیدکنندگان و صنایع است